INFO@FELIDROOM.NL

BEL OF APP NAAR: 06-41486352

Hulp inschakelen

Heb je een probleem thuis met een of meerdere katten en wil je graag deskundige hulp inschakelen om dit gedrag op te lossen? Ik help je graag!

Weet je niet zeker of een gedragsconsult jou kan helpen of heb je een kleine vraag? Stuur een appje of e-mail, of bel gerust.

Heb je toch echt een consult nodig? Dan kan je dit verwachten:


Je krijgt eerst een zeer uitgebreide vragenlijst toegestuurd. Ik vraag je om ook filmpjes te maken van het probleemgedrag (als dit lukt) en deze naar mij te e-mailen of via whatsapp toe te sturen.

Na ontvangst van de ingevulde vragenlijst en filmpjes maken we op korte termijn een afspraak voor een consult. Dit consult gaat online via het programma Teams. Het maakt daardoor niet uit waar je woont. Ik help mensen binnen heel Nederland, en soms ook in het buitenland.
Lukt het je niet om online af te kunnen spreken dan kunnen we in overleg een huisbezoek afspreken.  

Tijdens dit consult zal ik heel veel vragen stellen en vragen om een digitale rondleiding door uw woning. Dit consult duurt 60-90 minuten.

Met alle verzamelde informatie ga ik na het consult aan de slag. Ik maak een analyse van het probleem gedrag en maak daar een passend, op maat gemaakt, behandelplan voor.

Ik stuur je het behandelplan per e-mail toe en maak met jou een afspraak om dit telefonisch toe te lichten. Dit gesprek duurt circa 60 minuten. Ook stuur ik een kort verslag naar de dierenarts.

Hierna heb je recht op 3 maanden nazorg voor het probleem waarvoor je mijn advies hebt ingewonnen. Heb je hier uit voortvloeiend nieuwe vragen? Dan kan het zijn dat daarvoor een nieuw consult moet worden afgesproken.


Het tarief voor dit volledige traject ligt op € 195,00. In het geval van een huisbezoek komt hier nog reiskostenvergoeding bij.


NB. Sommige casussen zijn voor mij interessant om te gebruiken voor opleidingsdoeleinden. Indien dit het geval geef ik je korting van 50% op het tarief. Hierbij geef je dan wel toestemming aan de Kattenacademie om mee te kijken met de casus.

— Contact

Ik doe mijn best om ieder verzoek tot contact zo snel mogelijk te beantwoorden.

E-mail:
info@felidroom.nl

Phone:
  06-41486352